About Maharana Restaurant

Maha Rana

Maha Rana

Szeretettel üdvözöljük, Namaste!
Kedves Vendégeink!

Ételeink Ayurvédikus receptek alapján, minden nap frissen készülnek. Az “Ayurveda” a hosszú élet tana, és az ehhez kapcsolódó főzőtudomány gyökerei az évezredekkel ezelőtti Indiához nyúlnak vissza. Az Ayurvédikus konyha fogásai nem csak ízletesek, hanem ezentúl - amennyiben helyesen alkalmazzuk - gyógyhatással is rendelkeznek.

Konyhánk minden ételt az európai ízlésnek megfelelően fűszerez. Ételeiket enyhe, normál (egy leheletnyit csípős), közepesen erős (pikáns), erős, vagy indiai erősségű (szupercsípős) fűszerezéssel rendelhetik meg.

Amennyiben egy (vagy több) élelmiszerre allergiás lenne, kérjük tájékoztasson minket erről a megrendelésnél. Szívesen teljesítjük vendégeink egyéni igényeit is, mindezt például ételeink összetételére vonatkozóan. Éttermünkben teltház esetén kérjük vendégeink megértését, mert ilyenkor nem biztos, hogy az összes egyéni igényt figyelembe tudjuk venni.

Ha előfordulna, hogy végül étele mégsem kívánságainak megfelelően készül el, ha túlságosan, vagy nem eléggé csípős, kérjük tudassa ezt velünk időben, így még változtathatunk az elkészült ételen. Köszönjük!

Sietős dolga van? Például egy rendezvényen kell megjelennie, vagy el szeretné érni a vonatát? Kérjük tájékoztasson minket erről időben - lehetőleg még a rendelés leadásakor!

Habár mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hosszadalmas várakozási időt elkerüljük, alkalmanként előfordulhat - például hétvégi teltház esetén - hogy a főételek elkészülésére valamennyit várni kell. (Minden egyes fogást külön-külön készítünk el.)

Ilyen napokon az előétel megrendelésekor kérjük mellőzze az indiai kenyeret, mert ennek az elkészítése nagyon időigényes, és ez még tovább nyújthatja az étel elkészítésének teljes időtartamát. Köszönjük megértését és együttműködését!

És hogy nálunk indiai szokás szerint kézzel is ehetnek, ez magától értetődő…

Maha Rana

OurVision

MahaRana, being the Hungary's most renowned Indian restaurant, we have a clearset vision of a healthy and prosperous Hungary public with quality Indian food / cuisine.

Maha Rana

OurMission

To become the best serving and the most quality assured Indian restaurant in the EU continent with professional and world-class skillset and hospitality.

Maha Rana

HACCP CERTIFICATE

//